1 Ağustos 2013 Perşembe

Walking Dead = Daryl Dixon

The Walking Dead bana her zaman bu dizi ise diğerleri ne ? sorusunu sorduran bir yapım. Ne zaman sezon finali yaşasa karnıma ağrılar girer. Özlemle yeni sezonu beklerim. Tabi benim Walking Dead aşkımın %80'ini Daryl Dixon oluşturuyor. O ne karakter? O ne duruş? O ne insanlık dışı ayakta kalma mücadelesi? Walking Dead izleyip Daryl Dixon aşığı
olmayan nadir insan tanırım. Özellikle Sophia kayıpken takındığı tutum beni benden aldı götürdü arkadaşlar. Umursamaz bir baba ve ırkçı bir ağabey (Her neyse ki Ağabey Merle gider ayak benim yüreğimi azcık yumuşatabildi) tarafından sert ve ilgisiz bir şekilde yetiştirilen Daryl,eğitimsizdir, doğa hayatına hakimdir, avcı içgüdülerine sahiptir, en önemlisi ise dünyanın sonunun yarattığı kriz anında, karakteri bozulmadan sağlam duruşuyla dikkat çekmiştir. The Walking Dead dizisinin sevilen karakteri Daryl Dixon'u, Norman Reedus canlandırıyor.
Norman Reedus'un hayatına şöyle bir baktığımızda aslında oyuncunun karaktere yakın bir hayatı olduğunu görüyoruz.


Hayatı:
6 Ocak 1969'da Florida'da dünyaya gelen Norman, 12 yaşında evini terk etmiş ve İngiltere, İspanya, Japonya dahil olmak üzere birçok ülkede yaşamıştır. Los Angeles'da iken bir Harley Davidson mağazasında çalışmıştır ve aynı anda birçok yere ressam, heykeltraş, fotoğrafçı olarak katkıda bulunmuştur. Prada, Alessandro Dell'Acqua, ve Durban markalarına modellik yapmıştır. En çok Troy Duffy 'nin yönettiği Şehrin Azizleri (film) filmindeki Murphy MacManus rolüyle tanınır. Filmde Sean Patrick Flanery ve Willem Dafoe ile birlikte rol almıştır. Daha sonra Şehrin Azizleri (film) filminin devamı olan Boondock Saints: All Saints Day (Şehrin Azizleri:Azizler Günü)'de de Sean Patrick Flanery ile birlikte rol almıştır. Floating, Six Ways to Sunday, Deuces Wild, Blade II, Gossip, Mimic, 8mm, American Gangster, Hero Wanted filmlerinden birkaçıdır. Ayrıca Norman Reedus, Lady Gaga'nın Judas şarkısının klibindeki Judas performansıyla ve şu anda hala devam etmekte olan çizgi roman serisi The Walking Dead'in televizyon dizisi uyarlamasında Daryl Dixon karakterini canlandırarak kariyerindeki en büyük çıkışı yakalamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder