18 Ağustos 2013 Pazar

Atletik ve yetenekli - Kim Hayır diyebilir ki? Kerem Bursin Kimdir?

O alışılagelmişin tersine Amerika'da kariyer yapıp ülkesine dönenlerden. Kerem Bursin, 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death gibi yabancı yapımlarda aldığı rollerle dikkat çeken ve ardından Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmaya başlayan Kerem Bursin kimdir diye merak edenleriniz olacaktır. Kerem Bursin, Kanal D yeni sezon hit dizisi Güneşi Beklerken'de Kerem karakteri ile özellikle genç izleyici kitlesine ulaştı. Atletik vücudu ve karizması ile gençlerin gözdesi olmayı başaran Kerem Bursin, daha önce de Kanal D'nin Yaban Çiçeği adlı dizisinde başrol oynayarak ülkemizde ekran macerasına başlamıştı.
Kanal D yeni sezon dizisi Güneşi Beklerken'de oynayan Kerem Bursin, atletik vücudu ve karizması ile gençlerin gözdesi olacak gibi duruyor.

Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin biyografi

Amerika’da oyunculuk eğitimi alan Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş.

1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar’lı yapımcı Roger Corman. Ghost of the Imperial Palace ve Sharktopus Filmlerinde rol almasını sağlayan yapımcı mesleki kariyerinde Kerem Bursin‘e önemli bir aşama kaydettirmiş.

Amerika’da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage’den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.

Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmaya başladı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder