31 Ağustos 2013 Cumartesi

'Kayıp' rehberi


Kanal D bombalarına devam ediyor. Eylül ayının ilk haftası ekran macerasına start verecek olan Kayıp dizisi, dizi takipçileri tarafından merakla ve büyük bir heyecanla bekleniyor.Dizi sektöründe çıtayı yükseltmesi beklenen Kayıp Mete Hororzoğlu, Aslı Enver, ilker Kaleli, Dolunay Soysert ve Kaan Taşaner gibi
önemli isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. 'herkesin kendine sakladığı bir sır vardır2 sloganıyla tanıtımlarına başlayan dizide kim hangi karaktere hayat veriyor merak ediyorsanız buyrun yazının devamını okuyun.

MEHMET KANTARCI (Mete Horozoğlu)

Hikayenin ana karakterlerinden biridir. Otuzlu yaşlarında, yakışıklı bir adamdır.

Kendine has bir karizması, çekiciliği vardır. En belirgin özellikleri zekası, dürüstlüğü, bazen patavatsızlığa varan açık sözlülüğü ve mizah yeteneğidir. Komiser yardımcısı olacakken polislikten istifa ederek hukuk fakültesi mezunu olduğu için hayatına ceza avukatı olarak devam etmeyi seçer. Kıramadığı bir arkadaşı yüzünden Şarman ailesinin kayıp olan veliahtı Kerem’i bulma görevini üstlenir. Başlangıçta sadece paraya ihtiyacı olduğu için girdiği bir iş ve çözmesi gereken bir problem olarak gördüğü kaçırılma olayı süreç içerisinde giderek kişisel bir mesele haline gelecektir.





ÖZLEM ALBAYRAK (Aslı Enver)

Otuz yaşında, çok güzel ve seksi bir kadındır. Girdiği her ortamda, kadın erkek herkesin dikkat çeker.

Aslında kenar mahallede doğup büyümüş, alt sınıftan gelen biri olmasına karşın son derece asil ve zarif bir havası vardır. Zeki bir kadındır, tutkulu bir ruhu vardır. Aynı zamanda da sabırlı ve kontrollü biridir. Kolay kolay vazgeçmez hiçbir şeyden, kimseden. Leyla Şarman’ın yakın arkadaşı olan Özlem aynı zamanda holdingde kocası Kemal Özdemir’ın asistanlığını da yapmaktadır.






FAİK ŞAŞMAZ (İlker Kaleli)

Otuzlu yaşlarının başında, Kerem’i kaçıran çetenin elebaşıdır. Mehmet gibi kendine has bir çekiciliği ve karizması olan, yakışıklı, uzun boylu, güçlü kuvvetli bir adamdır.

Falko da hayatın acımasızlaştırdığı insanlardan biridir. Basit bir kavga yüzünden hapishaneye giren Falko orada da rahat durmayınca 2-3 yılını içeride geçirmek zorunda kalmış, özünde son derece iyi, yardım sever, vicdanlı, dürüst ve mert biri olmasına rağmen, zamanla, gözünü kırpmadan insan öldürebilen, bir çocuğa bile zarar verebilecek kadar acımasız ve kötü birine dönüşmüştür. Onun için tek bir adalet anlayışı vardır: Göze göz dişe diş…




KEMAL ÖZDEMİR (Kaan Taşaner)

38-40 yaşlarında Leyla’nın kocası, Kerem ile Yasemin’in babasıdır. Yakışıklı, daima bakımlı ve şık bir tiptir.

Orta halli bir aileden gelen Kemal, Leyla ile tanışınca talihi yüzüne gülmüş, inanılmaz bir güç ve paranın sahibi olmuştur. Kendini sürekli geliştirme ve evlilik yoluyla konduğu servete layık olma çabası içindedir. Kerem’in kaybolması ile Kemal de hayatının en büyük sınavlarıyla, sahip olduğu her şeyi kaybetme tehlikesiyle karşılaşacaktır. Söylediği yalanların ve yaptığı seçimlerin bedellerini ödeyecektir.




LEYLA ŞARMAN ÖZDEMİR (Dolunay Soysert)

35 yaşında, Kerem ile Yasemin’in annesi Kemal’in karısıdır. Alımlı, zarif bir kadındır. Varlıklı bir ailenin biricik kızıdır.

Ancak dış görünüşüyle de tavırlarıyla da bunu vurgulamaz. Hayatında hiç maddi sıkıntı çekmemiş, büyük bir trajedi yaşamamıştır. Güvenin o kadar kolay dağıtılmaması gerektiğini en zor yoldan öğrenecektir. Kerem ‘in kaybolması ile Leyla oğlunu bulmaya çalışırken kendi ve hayatının gerçekleri ile de yüzleşmek zorunda kalacaktır.




MURAT ŞARMAN (Kürşat Alnıaçık)

40'lı yaşlarındadır. Leyla’nın abisidir. Kibirli, ukala, sinir bozucu bir adamdır. İnsanları ezmekten, aşağılamaktan adeta zevk alır. Kendini herkesten üstün, herkesten akıllı bulur.

Kardeşi Leyla ve karısı Defne dışında sevdiği pek insan olmamıştır. Yeğenlerine karşı bile sevgi dolu bir dayı olduğu söylenemez. Kemal'den ise hayatlarına girdiği günden beri hoşlanmamaktadır. Yıllar geçmesine rağmen onu kabullenememiştir. Yeğeninin kaçırıldığı gün, onun da hayatının geri dönülmez bir noktasıdır. Aynı gün iki büyük suçun işlenmiş olması onun hem yardımcısı hem de kâbusu olacaktır.

1 yorum: